Schilderwerkzaamheden

Anton de schilder

Met knap schilderwerk bespaart u onderhoudskosten aan uw woning. Wilt u daarnaast ook veel tijd besparen én verzekerd zijn van kwaliteit? Dan is Anton Appel uw schilder!

Goed schilderwerk is belangrijk voor uw woning. Het beschermt houtwerk en het geeft uw huis uitstraling. Bij mij kunt u terecht voor al uw schilderwerk:

  • Binnen en buiten
  • Nieuwbouw en bestaande bouw
  • Periodiek onderhoud
  • Verf spuiten

Preventief onderhoud
Met preventief onderhoud help ik u de kosten voor schilderwerk beperkt te houden. In overleg met u maak ik jaarlijks uw buitenschilderwerk schoon, waardoor vuil en weersinvloeden minder kans krijgen de verf aan te tasten. De lak gaat langer mee.

Kosten besparen
Tijdens het schoonmaken controleer ik kritisch de staat van het schilderwerk, met name op de vochtige plekken. Een klein scheurtje kan al snel veel schade veroorzaken. Tijdig herstel voorkomt onnodig hoge kosten. Uw woning blijft goed in de verf staan.

Binnenhuisschilder
Ook het schilderwerk binnenshuis verdient aandacht. Goed geschilderde materialen gaan langer mee en geven uw interieur een mooie, frisse en verzorgde uitstraling.Of het nu gaat om kozijnen, deuren, houten dakvensters, trappen, leuningen, muren, plafonds of spuitwerk,

kwaliteit gaat bij mij altijd hand in hand met een nette werkwijze.

Offerte op maat
Bent u benieuwd naar mijn aanpak en concurrerende tarieven? Ik kom graag even bij u langs voor een
kennismaking en prijsopgave.

Uw woning ook strak in de lak?

Bel 06 2841 4797 of stuur een mail voor een vrijblijvende offerte.